26 Şubat 2017 Pazar



Cevapps tüm cevapların kısayolu mottosuyla 2017 yılının ilk günlerinde açılmış olan bir soru cevap ve görüş alışverişi platformudur. Web sitesinin amacı bilgi sahibi olan insanlar ile bilgiye ihtiyacı olan insanları bir araya getirmek ve birbirlerine yardımcı olmalarını sağlamaktır. Biliyorsunuz ki insanlar her gün değişik sorunlar ile karşılaşıyor. Bu sorunlara çözüm bulmak ise bazen günler veya haftalar alabiliyor. Cevapps, bu süreyi kısaltmayı ve sorunlara hızlı cevap bulmanın yanı sıra sosyal etkileşimi de katarak eğlenceli hale getirmeyi amaçlamıştır.
Günümüzde sözlük ve forum gibi çeşitli bilgi alışverişinin sağlanabildiği platformlar ne yazık ki artık bilgiye ulaşma aracı yerine toplum mühendisliği gibi çeşitli amaçlar için kullanılır hale geldi. Cevapps sürekli hazır halde bekleyen uzmanlarıyla her türlü sorunuza hızlıca cevap vermenin yanı sıra, diğer kullanıcıların da bilgi ve becerileriyle katkı sağladığı bir bilgi kaynağı olma yolunda ilerliyor. Ayrıca sitede çok spesifik terimsel ifadelerin de yanıtlarını bulabiliyorsunuz. Açılan konu ve yorumlar sürekli denetlendiği içinde gereksiz bilgilere maruz kalmadan aradığınız cevaba diğer platformlardan farklı olarak kolayca ulaşabiliyorsunuz. Bunlara ek olarak beğendiğiniz kullanıcıları takip edebiliyor, yazdığı yeni cevaplardan anında haberdar olabiliyorsunuz.
Cevapps’ın bir başka özelliği de, son derece sade ve göz yormayan bir tasarıma sahip olması. Böylece karanlık ortamlarda da gözünüz yorulmadan site içerisinde dolaşabilip araştırma yapabiliyorsunuz. Kategoriler’ de oldukça çeşitli. Siyaset, teknoloji, programlama, ekonomi, sinema, sağlık, spor, eğitim, tarih, kültür ve sanat gibi kategoriler revaçta olan başlıca kategorilerden birkaçı. Gelecekte aylık olarak en çok soru cevaplayan ve en fazla cevapps puanı toplayan üyeleri de sürpriz hediyelerin beklediğini söylemeden geçmeyelim.

Sonuç olarak böyle bir hizmeti herhangi bir ücret beklentisi olmadan hatta ve hatta reklam dahi almadan sunuyor olmaları gerçekten takdire şayan. Bu kullanışlı siteye http://cevapps.com adresinden ulaşabilir ve cevapsız kalan sorularınızı siteye ekleyebilir ya da bilgi birikiminiz ile ortamda fırtınalar estirebilirsiniz J.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder